Versies vergeleken

Sleutel

  • Deze regel is toegevoegd.
  • Deze regel is verwijderd.
  • Formattering is gewijzigd.
Voorbeeld 1: Registratie van parken en pleinen

Op deze pagina vindt je een voorbeeld van een objectregistratie van fysieke tastbare objecten. In dit voorbeeld betreft het objecten die door de beheerder in Djuma zelf aangemaakt en beheerd worden. Het gaat hier dus niet om objecten die afkomstig zijn uit een GIS of Geo koppeling.

Het kan wenselijk zijn om van bepaalde parken, evenementenlocaties , pleinen of gebouwen bij te houden welke zaken er allemaal spelen.
Onderstaande een voorbeeld van een stadspark waarin evenementen plaats vinden. Door alle vergunningen, evenementen, klachten, meldingen en andere zaken die hier spelen aan dit park te koppelen kun je een overzicht verkrijgen van zaken die in dit park spelen.

voorbeeld maken en scherm afdruk maken.

Opgeslagen zoekvraag maken die hier weer overzicht van geeft.

Zaken plannen aan de hand van objecten Handmatige objectregistratie een bedrijfslocatie of park


zie mail van tom met schermafdrukken van bedrijfslocatie.
voorbeeld uitwerken van vergunningszaaktype en toezicht zaaktype waar de vergunninghouder als laatste stap van het proces een zaak plant voor zijn collega van afdeling Toezicht.
Uitleggen zaken plannen aan de hand van objectenIn onderstaande schermafdruk een voorbeeld van een object Park, met de lopende zaken, afgehandelde zaken en in de toekomst geplande zaken.

Image Added

Bij het Zoeken over alles (in dit voorbeeld Stadspark Eindhoven centrum) vindt je ook de zaken die aan dit park object gerelateerd zijn, ook als in de omschrijving van de zaak het park anders genoemd wordt.
In onderstaande schermafdruk een voorbeeld van een aantal zaken waar het park in de zaak wordt omschreven als stadswandelpark. Doordat de zaak is gerelateerd aan het object is de zaak toch terug vindbaar, ondanks dat het park in de zaak wordt omschreven als stadswandelpark.

Image Added

Het is ook mogelijk om zaken in de toekomst te plannen voor dit object.

Op deze pagina

Inhoudsopgave

Gerelateerde pagina’s

Filteren per label (inhoud per label)
showLabelsfalse
showSpacefalse
cqllabel = "kb-how-to-article"

Richtlijnen voor het maken van een nieuwe pagina

Urgent

Deze richtlijnen zijn niet vrijblijvend!

  1. Start met een korte inleiding. zet hierin: of het een te autoriseren of aan te kopen functie betreft. Wat het uitgangspunt voor je instructie is.

  2. Houd de instructie stappen klein, simpel en concreet. Gebruik niet te veel stappen per paragraaf.

  3. Gebruik nummers bij volgordelijke stappen, gebruik bullets bij opties of opsommingen

  4. Gebruik directe taal in de je en jij-vorm.

  5. Letterlijke tekst uit de applicatie geven we schuin weer (geen aanhalingstekens gebruiken!)

  6. Maak gebruik van headers (startend met header 2) om de verschillende deeltaken te onderscheiden.

  7. Ken de juiste labels toe aan een artikel, door rechts onderaan de pagina op de labels te klikken. Dit kan alleen na publicaties van het artikel. Het gebruik van labels is belangrijk voor de vindbaarheid!!

  8. Pas het Contentbylabel element aan de rechterzijde aan door op het pennetje te drukken en vul de labels in waarvan de gerelateerde pagina’s weergegeven moeten worden.

  9. Pas de uitlijning van de header (en het kruimelpad) van de pagina aan zodat deze op de volledige paginabreedte wordt weergegeven. Dit doe je door op het knopje met de pijltjes te klikken rechts van de header.

  10. Gooi tenslotte dit element met instructies volledig weg, door op de prullenbak onderaan dit element te drukken

Bij vragen of opmerkingen: bel of mail Merel 😃

Deze gekleurde boxen kun je invoegen:
Klik bovenaan de pagina op invoegen (meest rechtse knopje in de knoppenbalk bovenaan de pagina) en kies uit infopaneel, notitiepaneel, waarschuwingspaneel of succespaneel.
Na het invoegen kun je eenvoudig de kleur van het paneel wijzigen door te klikken op het paneel. Er komt dan een zwevende knoppenbalk waarin je de functie en dus de kleur van het paneel kunt kiezen.
Informatie

Tip: Een tip of advies geven we op deze manier weer.

Extra toelichting of uitleg geven we op deze manier weer.

Urgent

“Let op” opmerkingen geven we op deze manier weer.

TipEen succespaneel gebruiken we (soms) om te melden wat het te verwachten resultaat is na het uitvoeren van de instructie. Wanneer het resultaat erg voor de hand liggend is, dan laten we dit weg.
objecten"